Concept

Suntem Vitria, cel mai scurt drum la florărie!

Singurul automat de flori splendide

Alergi și nu vrei să te oprești. Zilele te împing și nu vrei să te împiedici…nici măcar de coada de oameni din florărie. Coada nu se mișcă și simți că timpul te-a întrecut. Și vrei să fugi și mai tare când ești pus să alegi între lisianthus și anthurium.. Limba latină era ultima greșeală de arbitraj la care te-ai fi așteptat. Dai cu zarul și crezi că ai scăpat, dar POS-ul defect îți leagă șireturile. Și persoana cu șorț din fața ta nu are mărunt să îți dea rest… Ziua de azi nu e singura ta cursă, dar pe asta tocmai ai pierdut-o.

Din fericire, acum există VITRIA, florăria altfel de care ai nevoie.

Buchet Vitria

VITRIA s-a născut din pasiune pentru flori. De fapt, VITRIA s-a născut din visul unei farmaciste care a decis să se reinventeze. Pe lângă pasiune, ea a venit cu ce știa mai bine: răbdarea de a găsi proporția perfectă.

Și cum toate compozițiile ei trebuiau să ajungă cât mai simplu la oamenii grăbiți să-și trăiască intens viața, au decis să le ofere printr-un automat de flori.

VITRIA înseamnă primul și singurul serviciu de vânzare a florilor printr-un automat din România. Îi putem spune, simplu, cel mai scurt drum la florărie... Alegi din cele 18 buchete și aranjamente pe cel ideal pentru tine, plătești și poți pleca să îl oferi. Și te poți bucura și de timpul salvat...

Colectii